PROEFMAAND

€25

stopt vanzelf na 1 maand

KOPEN

5cm minder buik


In slechts 10 dagen

Vast programma

Volg je resultaat online

switchme
switchme

Wat is het

Een trainingsmethode voor je lichaam.

Je traint je lichaam in vetverbranden.

Zinvolle en uitdagende training.Voor wie

Mensen met overtollig buikvet

Geen goede conditie nodig.

Wel ruggegraat...

switchme
switchme

Jouw resultaat

5 cm minder buik

4 kg minder buikvet

5 kg minder gewicht

bekijk resultaten >
Kosten

€ 79 (voor leden)

€99 (voor niet-leden)nu bestellen

WAT ANDEREN ZEGGEN

 1. Linda Banierink

  "Prima begeleiding en complete info over eetgewoontes en voeding. Zonder dat zou ik afvallen erg lastig vinden. Met de instructies kan je echt goede resultaten bereiken..."

 2. Robbert Hoes

  "Niet lullen maar gewoon doen. Ben inmiddels 20 kg, zo'n 2 emmers mayonaise, haha... Begeleiding is prima, net zoals de koffie!"

 3. Bianca Loman

  "Begeleiding tijdens het afvallen was goed. Geen onduidelijkheden of moeilijk gedoe. Ik kan weer in het paardezadel springen, wat voorheen best lastig was. Mooiste is dat ik na een half jaar nog steeds op mijn streefgewicht zit..."

 4. Maarten Hoes

  "Ben hier vooral om wat sterker te worden. De begleiding noem ik exentriek...haha...maar helemaal goed. Kom niet elke week, maar als ik er ben is het er altijd fijn en gezellig..."

 5. Marian Wassink

  "Ben tijdens het afvallen goed begeleidt en zou het iedereen aan kunnen raden. Vooral de weklijkse weegmomenten zijn die bekende stok achter de deur. Zij doen het fantastisch daar..."

 6. Gundulla Kull

  "Voel me veel beter! Ben ook al bijna 10 kg kwijt en heb niet eerder zoveel plezier gehad in sporten. Begeleiding is super, persoonlijk en duidelijk..."