PROEFMAAND

€25

stopt vanzelf na 1 maand

KOPEN

Squash

Snooze the friendship

squash
fitness

Potje zweten

. In 45 minuten klaar

. Makkelijke spelregels

. Vaste reservering mogelijk

. Dit kost het

Spullen

. Hebben wij hier liggen

. Huur balletje & racket €5

. Reserveren niet nodig

. Dit kost het

fitness

WAT ANDEREN ZEGGEN

 1. Linda Banierink

  "Prima begeleiding en complete info over eetgewoontes en voeding. Zonder dat zou ik afvallen erg lastig vinden. Met de instructies kan je echt goede resultaten bereiken..."

 2. Robbert Hoes

  "Niet lullen maar gewoon doen. Ben inmiddels 20 kg, zo'n 2 emmers mayonaise, haha... Begeleiding is prima, net zoals de koffie!"

 3. Bianca Loman

  "Begeleiding tijdens het afvallen was goed. Geen onduidelijkheden of moeilijk gedoe. Ik kan weer in het paardezadel springen, wat voorheen best lastig was. Mooiste is dat ik na een half jaar nog steeds op mijn streefgewicht zit..."

 4. Maarten Hoes

  "Ben hier vooral om wat sterker te worden. De begleiding noem ik exentriek...haha...maar helemaal goed. Kom niet elke week, maar als ik er ben is het er altijd fijn en gezellig..."

 5. Marian Wassink

  "Ben tijdens het afvallen goed begeleidt en zou het iedereen aan kunnen raden. Vooral de weklijkse weegmomenten zijn die bekende stok achter de deur. Zij doen het fantastisch daar..."

 6. Gundulla Kull

  "Voel me veel beter! Ben ook al bijna 10 kg kwijt en heb niet eerder zoveel plezier gehad in sporten. Begeleiding is super, persoonlijk en duidelijk..."